ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ

Αμμουλιανή

Η Αμμουλιανή είναι ένα μικρό, μαγευτικό νησί, το μοναδικό κατοικημένο στη Μακεδονία, απέναντι από το Άγιο Όρος. Γύρω από ένα συγκρότημα μικρότερων νησιών, η Αμμουλιανή είναι ιδανική για κολύμπι και καταδύσεις. Περιτριγυρισμένη από τη θαλασσινή αύρα και την αίσθηση φιλοξενίας που προσφέρουν οι ντόπιοι, προσφέρει πολλά καταλύματα και επιλογές διασκέδασης.

Οι περίπατοι στο νησί αποκαλύπτουν τα παραδοσιακά σπίτια, τις αυλές με τα δίχτυα των ψαράδων. Περιλαμβάνουν τους μικρούς κήπους με τα λαχανικά, τους ανθισμένους κήπους. Οι ντόπιοι ασχολούνται με την αλιεία, ακόμα  με τον τουρισμό και την καλλιέργεια των ελιών. Πηγή: www.visitammouliani.com

Υπάρχουν συχνά δρομολόγια από το λιμάνι του Τρυπητή προς το νησί καθημερινά. Η διάρκεια των ταξιδιών είναι περίπου 15 λεπτά και ο ναύλος είναι αρκετά χαμηλός. Για να αποφύγετε οποιαδήποτε ταλαιπωρία, συνιστάται να βρίσκεστε στο λιμάνι 15-30 λεπτά πριν την αναχώρηση. Το εισιτήριο για τους επιβάτες είναι 2,20 € και για τα κανονικά επιβατικά αυτοκίνητα είναι 10,10 €.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε: https://www.facebook.com/Ammoulianiferries/

Από τη Villa Riviera στην Τρυπητή

Από τη Villa Riviera στην Τρυπητή

Το Απόλυτο Γαλάζιο – Αμμουλιανή

Το Απόλυτο Γαλάζιο - Αμμουλιανή