ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΤΑ

Ιαματικά Λουτρά

Κατά τη διάρκεια των διακοπών σας μπορείτε να απολαύσετε τις παρακάτω εγκαταστάσεις Ιαματικών Λουτρών:

Λουτρά Απολλωνίας

Περίπου 20 χλμ. Δυτικά του Σταυρού, στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, βρίσκονται τα Θεραπευτικά Λουτρά της Νέας Απολλωνίας. Η φυσική ομορφιά της λουτρόπολης, δίπλα στη λίμνη Βόλβη και το δάσος δίπλα στη λίμνη, προσφέρει στον επισκέπτη της την απαιτούμενη θεραπευτική αγωγή. Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες εδώ: http://www.apollonia-spa.gr/newsite/

Λουτρά Λαγκάδα

Η θερμική πόλη του Λαγκαδά έχει δύο βυζαντινά λουτρά, τα οποία χρονολογούνται από το 900 και το 1400 Α.Δ. Επίσης διαθέτει δύο σύγχρονες ομαδικές δεξαμενές, 21 μεμονωμένα τζακούζι και 20 προσωπικές δεξαμενές. Θεραπείες προσώπου και σώματος, φροντίδες ομορφιάς και αποκατάστασης, προσαρμοσμένες προσωπικά για τις ανάγκες των επισκεπτών δημιουργήθηκαν με βάση τα θεραπευτικά νερά. Οι εγκαταστάσεις είναι ανοιχτές όλο το χρόνο, επτά ημέρες την εβδομάδα. Το καλοκαίρι είναι ανοιχτό από τις 07:00 π.μ. έως τις 23:00 και το χειμώνα από τις 08:00 π.μ. έως τις 01:00.

Λουτρά Πόζαρ

Τα λουτρά Πόζαρ είναι από τα πιο θεραπευτικά ιαματικά λουτρά στην Ελλάδα. Οι καταρράκτες είναι πράγματι ένα θαύμα της φύσης. Μια μεγάλη πισίνα με ιαματικές πηγές από τα σπλάχνα της γης. Θα βρείτε επίσης μια σειρά από νέα ιδιωτικά δωμάτια στο Πόζαρ όπου μπορεί να απομονωθείτε σε μία ή περισσότερες ώρες για να απολαύσετε με τους φίλους σας.

Από τη Villa Riviera στα Λουτρά Απολλωνίας

Από τη Villa Riviera στα Λουτρά Απολλωνίας

Από τη Villa Riviera στα Λουτρά Λαγκαδά

Από τη Villa Riviera στα Λουτρά Λαγκαδά

Από τη Villa Riviera στα Λουτρά Πόζαρ

Από τη Villa Riviera στα Λουτρά Πόζαρ